Lentetentoonstelling ‘Salon de l’Avenir’ – Oproep deelnemers

Lier: In het voorjaar 21019 van 1 maart tot 31 maart, organiseren de Vrienden van de Academie samen met Galerij Artisjok een tentoonstelling in en gedeelte van de vroegere fietsfabriek L’Avenir, op een boogscheut van de academie. Galerij Artisjok gaat deze ruimte samen met het Hof van Santhoven op de Vismarkt in gebruik nemen en dit is een van de eerste expo’s.

Oproep voor deelname
De vrienden van de Academie doen een oproep naar alle personen die hun werk willen tentoonstellen in een echte galerij en die durven deelnemen aan een wedstrijd met hun werk.
In een eerste fase dienen de aspirant deelnemers hun werk in te sturen via een digitale foto. Alle disciplines zijn welkom. Een jury zal een eerste evaluatie maken via de ingestuurde digitale foto. In een tweede fase worden de kunstenaars van de weerhouden werken uitgenodigd om het werk fysisch te bezorgen. In een derde fase beoordeeld de jury de werken en selecteert ongeveer vijftien kunstwerken die mogen deelnemen aan de tentoonstelling.
De jury is samengesteld uit Peter Everaerts, voorzitter, Evelyne Dijkmans, Ivonne Coeck, Stijn Verbist en Joachim Lambrechts.

Tentoonstelling
Op 1 maart 2019 opent Marie-Josée Cobbaert, ondervoorzitter, officieel deze vernissage met daarop aansluitend een receptie.
Op 31 maart 2019 zal onze voorzitter Guido Van den Bogaert deze tentoonstelling afsluiten. Ook hier is er aansluitend een receptie.

Meer informatie: Dirk de Mol demol.dirk@skynet.be 

(MSL/foto MSL)

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet