Mega Kerst-Indoorjump

Lier: Op donderdag 27 december 2018 van 13 tot 17 uur gaat voor de eerste maal in sporthal De Komeet een mega kerst-indoorjump door. Kinderen tussen 3 en 12 jaar kunnen zich een ganse namiddag uitleven op het jump-eoland van 35 x 21 meter, de hindernisbaan van 14 meter, de Swing him off en diverse springkastelen. Voor kleuters van 3 tot 5 jaar is er een ruimte met aangepast speel- en springmateriaal voorzien.

“Wij maakten de bedenking dat er heel wat outdoor activiteiten zijn voor volwassenen tijdens de kerstperiode. Een groep is er misschien een beetje vergeten namelijk de jonge kinderen. Niettegenstaande is dit een grote groep die tijdens deze periode thuis is. De ouders proberen de kinderen bezig te houden. Het is misschien wel een opportuniteit of taak van de stad om hier een beetje bij te helpen. Wij hebben magnifieke infrastructuur zoals deze sporthal. Wij hebben ondertussen heel wat knowhow opgebouwd wat betreft dergelijke evenementen voor kinderen zoals de springkastelendag in de zomer. Daarom hebben wij deze indoor big-jump ingericht”, zegt schepen voor jeugd Rik Verwaest.
Dit is geen kinderopvang. De kinderen blijven steeds onder toezicht van hun ouder(s) of hun begeleider(s).

Kostprijs: 5 euro inclusief hapje en drankje, één euro met UiTPAS kansentarief.
Tickets enkel in voorverkoop te bestellen via www.moevement.be of aan de onthaalbalie van het Moevement (Aarschotsesteenweg 1) of aan de balie van sporthal De Komeet (Eeuwfeetslaan 183). (MSL/foto’s MSL)

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet