Astrid Van den Bosch steunt goede doel

Lier: Tijdens de tentoonstelling van schilderijen van Astrid Van den Bosch, in pop-upgalerij Artisjok, werd één van de tentoongestelde werken per opbod verkocht voor het goede doel. An Nelissen was veiling meester van dienst. Zij kon de prijs opdrijven tot 1.750 euro.
Nadien schonk Guido De Ryck (Surfaces), die samen met Astrid exposeert, een verguld dienblad dat ook geveild werd. Dit kunstwerk bracht 350 euro op.

De organisator van de veiling was de Lierse serviceclub Kiwanis Symforosa. Zij schenken een deel van opbrengst van de veiling aan het project "Kinderen uit de knel" van CGG De Pond.

“Met onze damesclub Kiwanis Symforosa Lier blijven we ons inzetten om geld te verzamelen ten voordele van kansarme kinderen. Ook dit jaar hopen we een mooie som geld bijeen te krijgen om weg te schenken aan het goede doel. Deze keer krijgen we daarbij de hulp van een unieke kunstenares die onze serviceclub zeer genegen is, namelijk Astrid  Van den Bosch.
Astrid Van Den Bosch schildert abstracte kunst die haar persoonlijkheid weerspiegelt: intens, oprecht en bevlogen. Het subtiel samenspel van kleur, natuur en spiritualiteit in haar werk laat niemand onberoerd”, zegt Myriam Boons van Kiwanis Symforosa Lier. (MSL/foto’s MSL-SDW)

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet