Handelaars leveren boodschappen nu gratis aan huis

Lier: Vanaf nu leveren sommige handelaars hun koopwaar gratis aan huis. Dankzij de samenwerking met Beedrop.be slagen zij erin zelfs supermarktketens te overtreffen in hun online dienstenaanbod: ze bieden thuislevering zelfs helemaal gratis aan. Bovendien krijgen hun klanten, door hun gecombineerd aanbod, ongeziene keuzemogelijkheden. Zo strijdt de detailhandelaar en producent exact een eeuw na de opkomst van de supermarkt opnieuw met de beste wapens om de gunsten van de veeleisende consumenten.

Vanaf vandaag kunnen alle inwoners dan ook via beedrop.be terecht bij:
Drankenpaleis Plus, Delicatessen Chris, De wilde zee, Recht van ‘t veld, Brabanderhof, Gebroeders Vercammen, De kaasplank, Vishandel Steloy, Delicato, Superkip, LemBI-shop, Visjes van Spiessens.

De klant bestelt 24/7 via zijn pc, tablet of smartphone. Met enkele kliks of schermaanrakingen kiest hij of zij uit een zeer uitgebreide keuze van verse producten. De geplaatste bestellingen worden thuis geleverd en temperatuurgevoelige producten worden gekoeld afgeleverd. Voor de inwoners betekent dit dus het einde van uren boodschappen doen, verkeersdruktes in het centrum, rondrijden en aanschuiven met de wagen, parkeerproblemen, wachtrijen aan de kassa, gesleur met bakken drank, ...
De klant betaalt online via Beedrop.be en de levering is dus gratis voor de klant. Ook als de klant niet thuis is op moment van leveren, is een oplossing voorzien.
De handelaars bieden zich in feite samen aan op de online marktplaats beedrop.be. Voor hen betekent dit niet alleen dat elkaars aanbod elkaar versterkt, maar ook dat zij de kosten voor de aanmaak van een webshop, de online klantenwerving, betaaltransacties en de leveringen met elkaar kunnen delen: samen sterk.
De leveringen gebeuren op vrijdag door de sympathieke Beedrop koeriers. Zij nemen ook het leeggoed desgewenst terug mee bij de klant en leveren die terug bij de handelaar, waardoor handelaars heel vlot met duurzame ecologische verpakkingen kunnen werken.
Het volledig geautomatiseerde systeem maakt het mogelijk om de vele pakketten gecombineerd bij de aanbieders op te halen, en optimaal af te leveren bij de klant. Hierdoor worden afstanden die moeten worden afgelegd tot een minimum beperkt, waardoor ook het milieu een graantje meepikt: uit onderzoek blijkt dat deze vorm van collectief boodschappen doen meer dan 50% minder CO2 uitstoot dan dat iedereen apart zijn of haar boodschappen gaat doen.

Stefan Van Overbeke, zaakvoerder Beedrop: “Beedrop maakt het voor grotere zowel als kleinere speciaalzaken, landbouwers, telers en producenten mogelijk om hun producten online te verkopen. Als we kijken naar de heel snelle evolutie in de sector, is het duidelijk: de toekomst is online, dus we zijn blij dat we op termijn het verschil kunnen maken voor vele gepassioneerde aanbieders. Beedrop brengt de vele specialisten onder één dak, inclusief gecombineerde levering, waardoor die ongezien sterk staan voor de toekomst. De online klant zoekt namelijk niet alleen een breed aanbod en gratis thuislevering, maar ook meer en meer authenticiteit, eerlijkheid en passie voor het product.”
Met deze lancering bouwen we verder aan Beedrop in het Hageland, en kan inmiddels meer dan de helft van de Vlamingen genieten van het online boodschappen doen met gratis thuislevering.(MSL)

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet