Open Coffee in The Tree

Fotoreportage...

Lier: De eerste Open Coffee van 2019 ging door in de The Tree  in Lier. “De multifunctionele zaal van The Tree leent zich voor  bedrijfsfeesten, seminaries, productvoorstellingen,  privé feesten,  babyborrels, huwelijksfeesten, communiefeesten en dergelijke. The Tree maakt deel uit van de groep San Marco Village. Meer informatie kan je terug vinden op www.sanmarcovillage.be of www.thetree.be. Ook WIMA behoort tot de San Marco groep. Bij WIMA kan je terecht voor een partijtje bowlen in een super hip interieur, dit al dan niet in combinatie met overheerlijk eten in ons aanpalend restaurant Lane12. Meer informatie op www.wima.be en www.lane12.be”, vertelt Sarah De Vriendt  Sales & Marketing Manager tijden een korte bedrijfsvoorstelling.

“Maandelijks  komen we samen om in een ongedwongen sfeer kennis te maken en onze bedrijven voor te stellen. Normaal kan je in Lier terecht telkens op de tweede donderdag van de maand (uitgezonderd feestdagen). Telkens op een andere locatie wat je in de kalender kan terug vinden. Deze maand zijn wij te gast in The Tree aan de Mechelsesteenweg in Lier”, zegt organisator Dave Cools. Een zestigtal ondernemers woonden dit event bij. Onder die aanwezigen werd nog een luxe ontbijt voor twee verloot.
Een Open Coffee is een samenkomst van zelfstandige ondernemers die formeel, maar op een vriendelijke en laagdrempelige manier, willen netwerken tijdens een kop koffie.
(MSL/foto’s MSL - SDW)
Meer informatie: www.open-coffees.be

 

 

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet