Oktobervesten – Lier macht Spass

Lier: Op zaterdag 5 oktober 2019 gaat, op het terrein waar vroeger de vestconcerten werden gehouden,  voor de eerste maal ‘Oktobervesten’ door. In een grote feesttent van 1000m² kan je genieten van een echte Duitse traditie op de Lierse ‘vesten’.

“In München wordt elk jaar aan het begin van de herfst Oktoberfest georganiseerd. Mannen in lederhosen, vrouwen in dirndls, grote bierglazen, muziek en een flinke dosis gemütlichkeit kenmerken het grootste volksfeest ter wereld. Meer dan 6 miljoen mensen komen jaarlijks deze eeuwenoude traditie meevieren. Dit gezelligheidsfeest kent de laatste jaren ook opvolging in België.
Omdat we in Lier al een rijke feesttraditie kennen, was het maar een kleine stap naar het idee om de hoogmis uit München ook naar onze stadsvesten te brengen onder de naam Oktobervesten”, zegt medeorganisator Maarten Brusseleers.

“Wij voorzien een grote tent zodat het weer ons feest niet kan verhinderen! Voor de mensen die een All in ticket of VIP tafel boeken is een buffet voorzien. Voor de standaard inkomtickets zullen er foodtrucks aanwezig zijn zodat niemand op zijn/haar honger hoeft te blijven zitten”, voegt Tanguy Goetze er aan toe.

“Typische Oktoberfest muziek mag niet ontbreken. Zo treden onder andere op: Echo vom Bärgli, De Oktoberfest DJ’s, Belgische Tirolers, Nagtegal Geschwister en Wiesnhammer.”

Ticket informatie
Standaard inkomticket - kostprijs 35 euro (vvk). Met dit ticket krijgt u toegang tot onze feesttent, een zitplaats aan een tafel en drankbonnen ter waarde van 4 halve liters Paulaner (of alternatief in frisdrank of wijn)
ALL IN ticket - kostprijs 80 euro. Met dit ticket krijgt u toegang tot onze feesttent, een zitplaats aan een tafel, drinkt u heel de avond a volonté en kan u mee genieten van het zeer uitgebreid VIP buffet.
Deuren: 17u - 00u30.
Leeftijd: toegang vanaf 21 jaar

Meer informatie: www.oktobervesten.be               (MSL/foto’s MSL)

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet