Lier viert tachtig en negentig jarigen

Fotoreportage...

Lier: Alle inwoners van Lier en Koningshooikt die dit jaar hun tachtigste of negentigste verjaardag vieren werden door de Seniorenraad in samenwerking met de Stad Lier ontvangen in het Hof van Aragon voor een gezellig samenzijn. Zesenvijftig  tachtigjarigen en achtentwintig negentigjarigen jarigen gingen op de uitnodiging in.

Burgemeester Frank Boogaerts verwelkomde de “frisse, verzorgde, levendige en gezonde jonge mensen.”  Hij loofde de inzet van deze nog actieve groep van de bevolking bij diverse familiale en vrijwilligers activiteiten. Tot slot dankte hij de Seniorenraad die dit jaar de organisatie van het feest op zich nam.

Schepen voor sociale zaken en welzijn, Annemie Goris, wenste de aanwezigen proficiat met hun verjaardag. “Na het pensioen kan je nog enorme bijdragen leveren aan de samenleving door bijvoorbeeld vrijwilligerswerk te doen. Ook het leren stopt niet want in een snel veranderende samenleving is het van belang om vertrouwd te blijven met de nieuwe technologieën.” Verder verwees ze naar de dienstencentra waar de senioren terecht kunnen voor een zinvolle invulling van de vrije tijd.

Tot slot nam de voorzitter van de Seniorenraad, Marc Op de Beeck, het woord. Hij stelde kort de Seniorenraad en de werking ervan voor. “De Seniorenraad gaat mee up zoek naar antwoorden op uw vragen of tonen u de weg naar de juiste instanties die u verder kunnen helpen. We willen jullie dan ook graag uitnodigen op het Seniorenforum.”

Na de toespraken bood de stad de jarigen een stuk taart met koffie of thee aan.
Elke jarige kreeg tot slot nog een kleine attentie aangeboden. (MSL/foto MSL-SDW)

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet