Black Friday Lier staat nog in kinderschoenen

Fotoreportage...

Lier: Op Black Friday, vrijdag 29 november,  was er een extra shopping avond  voorzien. De avondshopping startte om 16 uur en duurde tot 20 uur. Ze vond plaats in de Antwerpsestraat, Rechtestraat en op de Grote Markt.  De Lierse handelaars en horeca uitbaters beloofden tal van acties en promo’s.

Ogenschijnlijk hebben de Lierenaars de weg nog niet gevonden naar dit evenement. Her en der stonden enkele kraampjes in de Antwerpsestraat. Een muziekbandje en een reuzenbellenblazer zorgden voor wat animatie. In de winkels was er weinig leven te bespeuren. Op de Grote Markt bood Martini een gratis apéro aan. Daar zorgde een mobiele discobar voor wat geluid. In de Rechtestraat was weinig van Black Friday te bespeuren.

Black Friday blijk toch nog altijd een online gebeuren te zijn. De mensen moeten niet buiten komen, de prijzen zijn nogal voordelig en het wordt de dag daarop gratis geleverd. De avondshopping in Lier is een leuk initiatief maar zoals elke pasgeborene moet het nog groeien. (MSL/foto’s MSL)

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet