Open Coffee bij SBB Boechout

Lier: De Open Coffee van november ging door bij Exclusive Car Concept in Lier. Het bedrijf is gevestigd in de Mallekotstraat. De organisatie van dit maandelijks event berustte deze keer bij Open Coffee Zuidrand & Lier  

 “Maandelijks  komen we samen om in een ongedwongen sfeer kennis te maken en onze bedrijven voor te stellen. Normaal kan je in Lier terecht telkens op de tweede donderdag van de maand, nu uitzonderlijk op vrijdag (uitgezonderd feestdagen). Telkens op een andere locatie wat je in de kalender kan terug vinden. Deze maand zijn wij te gast bij Exclusive Car Concept in Lier ”, legt de organisatie uit.

Andy Nollekens, zaakvoerder, stelde zijn bedrijf kort voor.
“Na een jarenlange ervaring in de autosector is het moment er eindelijk gekomen om zelfstandig te worden. Dit is zoals men vaak zegt van uw hobby of passie uw beroep kunnen maken. En laat ons heel duidelijk zijn, dit is het ook wel echt ! Wij zullen maar een beperkt aantal wagens per jaar verkopen, Maar het zal steeds de moeite zijn. We zullen vooral werken op een zeer scherpe prijs, zowel particulier als handel. Door het allemaal klein te houden zal u zien dat er veel meer mogelijkheden zijn dan bij onze grote autohandelaars. U kan op deze site verder ontdekken wat we allemaal voor u kunnen betekenen.”

Een Open Coffee is een samenkomst van zelfstandige ondernemers die formeel, maar op een vriendelijke en laagdrempelige manier, willen netwerken tijdens een kop koffie.
(MSL/foto’s MSL - SDW)

Meer informatie: www.exclusivecarconcept.be

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet