Axelle Fleurbay finaliste Miss Benelux Beauty '20/'21

Lier: De Lierse Axelle Fleurbay (21) neemt als finaliste Miss Benelux Beauty '20/'21. De grote finaleshow zal doorgaan in het Proximus Theater van Plopsaland De Panne op zondag 28 juni 2020.

Axelle Fleurbay, 21 jaar, is geboren en getogen te Lier. Op het huidige ogenblik is ze masterstudente interieurarchitectuur aan de Universiteit Antwerpen. Als alles goed gaat hoopt ze dit jaar af te studeren.  
“Op twaalfjarige leeftijd ben ik begonnen met modellenwerk op twaalfjarige leeftijd. Op mijn vijftiende deed ik mijn eerste miss verkiezing mee. In 2014 deed ik mee aan de Young Miss Fashion verkiezing. Het jaar erop deed ik mee aan de  Miss Fashion verkiezing. Daar ben ik tot in de finale geraakt maar behaalde geen titel. Hierdoor was ik enorm teleurgesteld en hoefde verkiezingen niet meer voor mij. In 2016 liet ik mij dan toch overhalen om mee te doen aan Miss Gent 2017. Tot mijn grote vreugde kreeg ik hier de kroon. Tot op heden heb ik nadien aan geen enkele verkiezingen meer deelgenomen. Tot ik voor mijzelf besliste om deel te nemen aan Miss Benelux Beauty. In deze Miss verkiezing ben ik nu bij de zestien finalisten”, vertelt Axelle.

Met doorzettingsvermogen kan je alles bereiken
“Zelf ben ik slechts 1m 60 en werd vaak benadeeld omwille van mijn lengte. Door mijn deelname wil ik nu tonen dat lengte niets zegt over je persoonlijkheid. Ik zet mij in voor de kleinere meisjes en de meisjes die niet aan de clichés voldoen. Ik wil heel graag een voorbeeld zijn voor de mensen. Met genoeg inzet, wilskracht, geloof en doorzettingsvermogen kan je alles bereiken. Dat wil ik ook tonen met mijn deelname aan deze verkiezing. De kroon zou voor mij de kers op de taart zijn. Miss Benelux Beauty winnen zou mijn harde werk belonen en zou mijn droom tot werkelijkheid maken. Deze verkiezing winnen opent vele deuren en ik zou heel graag hun ambassadrice zijn. Een stem voor de kleinere meisjes onder ons, voor de jeugd die net dat extra duwtje in de rug nodig hebben”, beluit Axelle.

De grote finaleshow gaat door in het Proximus Theater van Plopsaland De Panne op zondag 28 juni 2020.
Meer informatie: www.missbeneluxbeauty.com (MSL/fotobewerking MSL)

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet