Cultuurcentrum zoekt Geluid van Lier

Lier: Het Liers Cultuurcentrum gaat op zoek naar ‘Het Geluid van Lier’. Daarom wordt een onderzoek gestart naar de muziek die op een of andere manier verbonden is met Lier. Het Cultuurcentrum heeft niet stilgezeten en heeft reeds een uitgebreide lijst samengesteld. Iedereen kan op deze lijst stemmen en eventueel nog andere muziek laten toevoegen.

Exclusieve plaat
Het Liers Cultuurcentrum en Bart Crocaerts van de Lierse opnamestudio The Dungeon bundelden de krachten om speciaal voor de gelegenheid een plaat uit te brengen waarop Lierse artiesten Lierse nummers coveren. Er zullen slechts 500 exemplaren van de LP te koop zijn (18 euro/stuk). Je kan nu alvast jouw uniek exemplaar reserveren via www.belpoplier.be. Heb je je kans gemist of heb je geen platenspeler? Geen nood, de nummers komen ook uit op CD, te koop aan het onthaal van het Liers Cultuurcentrum (12 euro/stuk). Op donderdag 7 mei wordt de plaat officieel aan het publiek voorgesteld in cc De Mol.

Lierse top 10
Het Liers Cultuurcentrum stelt ook dé ultieme Lierse top 10 samen en daar kan iedereen mee helpen! Stem op je favoriete Lierse nummers op www.belpoplier.be. Je vindt er een uitgebreide lijst met geluidsfragmenten, maar je kan ook je eigen suggesties invullen. Stemmen kan ook in het stemhokje in de foyer van cc De Mol. Op donderdag 7 mei wordt de Lierse top 10 bekend gemaakt in cc De Mol.

Voorstelling
De officiële voorstelling van de plaat en bekendmaking van de Lierse top 10 vindt plaats op donderdag 7 mei om 20.15 uur in CC De Mol. Jan Delvaux en DJ Bobby Ewing nodigen hierbij verschillende gasten uit. Tickets kosten 7 euro, te koop via het Liers Cultuurcentrum. (MSL/foto MSL)

 

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet