Nieuw in Lier: City Foot Golf

Lier: City Foot Golf is het kleine broertje van City Golf, maar zal niet met golfclubs, matjes en zachte golfballetjes gespeeld worden maar met een zachtere voetbal en mobiele targets. City Foot Golf zal doorgaan in de historische binnenstad van Lier en neemt de deelnemers mee langsheen bekende en minder bekende plaatsen. De binnenstad van Lier ontwikkelt zich razendsnel waardoor er voldoende elementen aanwezig zijn om een toeristische meerwaarde te creëren tijdens onze tours.
De begeleiding heeft een mobiele versie van een grote golfhole bij en zal deze strategisch op uitdagende plaatsen in de binnenstad zetten. Deelnemers zullen in groep moeten trachten de bal in zo weinig mogelijk pogingen in de hole te `voetbalgolfen’, dus enkel met de voeten en zonder handen te gebruiken.
City Foot Golf is ideaal als teambuilding met pit voor bedrijven, voetbalploegen of particulieren met een streepje competitie.
City Foot Golf zal op zes verschillende plaatsen gespeeld worden en vormt een mooie wandeling langsheen de leukste plaatsen in de binnenstad van Lier. De locaties zijn variabel, maar we letten erop dat ze de 'must see' locaties in de binnenstad met elkaar verbinden.
Tijdens het wandelen voorziet de begeleiding een luchtig streepje geschiedenis over de stad Lier. We focussen ons op de leukste verhalen en willen er geen geschiedenisles van maken.

City Foot Golf kan van maandag tot en met zondag op aanvraag geboekt worden en kan vanaf 8 tot 48 personen, verspreid over meerdere targets, gespeeld worden. Kostprijs komt op 20 euro p.p. en daarvoor krijgt men een leuke en interactieve wandeling door Lier. Duur: 2 uur + 30 min. Pauze.
Op aanvraag te reserveren op info@city-golf.be . of tel.: 0498 39 56 94
 (MSL/foto’s MSL)          

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet