Who's afraid of Virginia Woolf?

Lier: Het Schoolbond theater brengt haar nieuwste productie Who's afraid of Virginia Woolf? Van  Edward Albee in een regie van Yoeri Lewijze, productieleiding Maurits Troch.
Speciaal voor deze voorstelling werd de zaal helemaal verbouwd. Het publiek zit mee op het podium. Er wordt ook handig gebruik gemaakt van video technieken.
Het stuk wordt gespeelt door vier acteurs: Denise Verwerft - Shari Daneels - Sam Gysels - Jan Hendrickx.

Wat kan u verwachten. In de nacht komen Martha en George thuis van een feestje op de universiteit waar George lesgeeft en Martha’s vader rector is. Martha blijkt ook nog Nick, een ambitieuze jonge collega van George, en zijn vrouw Honey te hebben uitgenodigd voor een drankje achteraf.
De nacht ontspoort snel in een vreemde opeenvolging van spelletjes en confrontaties, soms gênant, soms lachwekkend, dan weer pijnlijk en persoonlijk. Nick en Honey worden gaandeweg meegesleurd in de absurde mindgames van hun gastheer en gastvrouw.
Leugens, waarheid en illusie raken in elkaar verstrengeld, en in de loop van de nacht raakt iedereen het spoor bijster. (MSL/foto’s MSL-SDW)

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet