Leden van BNI Zimmerstad gaven 3.214.581€ omzet aan elkaar in 2019

Fotoreportage...

Lier: Business Nertwork International (BNI) is de grootste aanbeveling marketing organisatie ter wereld.  “BNI” is een beproefde zakelijke netwerkorganisatie en meer dan zes jaar actief in Lier. Alle leden zijn ondernemers en professionals die helpen om elkaars bedrijf te laten groeien. Dit doen ze onder andere door zich te committeren aan hun voornaamste kernwaarde : Geven Loont®. Wekelijks komen ze met meer dan 30 leden samen bij ManGero in Lier. Ze ontmoeten er andere vertrouwde ondernemers om langdurige relaties op te bouwen en elkaar kwalitatief goede aanbevelingen te geven. Een lidmaatschap van BNI® geeft u ook toegang tot verschillende zakelijke trainingen en de mogelijkheid om te netwerken en zaken te doen met BNI-leden die lid zijn in andere chapters in de regio (of zelfs wereldwijd).
Leo Deprince, al meer dan 6 jaar tevreden lid van BNI Zimmerstad zegt het als volgt :
“Het is onze missie om leden te helpen meer omzet te verkrijgen door een gestructureerd, positief en professioneel aanbeveling marketing programma te bieden dat hen helpt om langdurige, veelbetekenende relaties aan te gaan met kwalitatief goede andere ondernemers.
We geven niet alleen omzet aan elkaar. Door de onderlinge banden geven leden elkaar ook spontaan en van harte feedback en tips die niet om te zetten is in cijfers.”

Wat kun je verwachten?
Om jou te helpen het meeste uit jouw eerste BNI-bijeenkomst te halen zijn hier enkele dingen die je zou moeten weten voordat je vertrekt:
•             Wees voorbereid: als je een chapter gaat bezoeken, wees dan voorbereid om over jouw bedrijf te praten. Leden zijn geïnteresseerd in hoe connecties met bezoekers voor beide partijen voordelig kunnen zijn. Vergeet niet genoeg visitekaartjes mee te nemen.
•             Bijeenkomsten: als bezoeker kun je twee keer een chapter bezoeken. Vergeet niet om deze tijd te gebruiken om het chapter en zijn leden te leren kennen, niet om alleen jouw business te promoten. Vergaderingen zijn zeer energiek en verlopen volgens een gestructureerde agenda. Ze duren ongeveer 90 minuten, met voor en na de vergadering extra tijd om te netwerken. Zorg ervoor dat je 15 minuten voor de start van de bijeenkomst aanwezig bent. Op deze manier mis je geen kansen om te netwerken. Vergeet je niet als bezoeker aan te melden bij binnenkomst.
•             Jij bent de expert: per branche/specialisme kan slechts één persoon lid worden van een chapter; op deze manier is er geen concurrentie binnen het chapter. Wanneer je je aansluit bij een chapter ben je de enige vertegenwoordiger van jouw vakgebied. Je kunt duurzame relaties opbouwen met andere leden, zodat je voor hen dé specialist wordt om heen te gaan voor jouw diensten.
•             Respecteer jouw beroep: de bedrijven die onze leden vertegenwoordigen, zijn hun fulltime bezigheden; hierdoor kunnen ze zich positioneren als experts op hun vakgebied.
Hebt u interesse om BNI Zimmerstad in Lier te bezoeken?
De beste manier om beter te begrijpen wat BNI voor u kan betekenen is om het chapter in Lier te bezoeken, op deze manier kan je zelf ervaren wat BNI is.
Dat kan via één van onze leden of mail ons : LT.Zimmerstad@bni-kempenmechelen.be
Meer info? www.bni-kempenmechelen.be/kempen-en-arr--mechelen-bni-zimmerstad
(MSL/foto’s MSL-SDW)

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet