House Raccoon schenkt 870 euro aan Goed Gevoel

Lier: Het interieur bedrijf House Raccoon schenkt de opbrengst van een verkoop aan het personeel van het sociaal restaurant Goed Gevoel.

House Raccoon bestaat sedert oktober 2017 en wordt geleid door Anneleen Durnez en Nathan Noëth. “Wij ontwikkelen design woondecoratie & gifts van exclusieve kwaliteit.  Al onze producten worden met de hand gemaakt in België in de sociale werkplaats Mivas. En voor elk verkocht product wordt één boom geplant. Wanneer je bij House Raccoon koopt, koop je niet alleen een product, je ondersteunt ook creativiteit, mensen en onze planeet”, zegt Anneleen.

“De opbrengst is het resultaat van een interne verkoop op Mivas van producten van House Raccoon, die niet voor verkoop geschikt waren. Mivas vzw en House Raccoon werken samen sinds november 2018. House Raccoon maakt handgemaakte interieur items met aandacht voor de natuur en duurzaamheid. Zowel voor de productie, als voor het inpakken werken ze samen met Mivas vzw.
We willen deze mooie samenwerking tussen een jong bedrijf met het hart op de juiste plaats en een lokaal sociaal economiebedrijf graag in de kijker zetten en House Raccoon ook bedanken voor het mooie gebaar naar Goed Gevoel toe”, zegt Sanne Van den Eynde coördinator van Goed Gevoel.
“We gaan dit toch aanzienlijk bedrag gebruiken voor de inrichting van het nieuwe sociaal restaurant in de Karthuizersvest.” (MSL/foto’s MSL)

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet