Zelfstandige Ondernemers Berlaar delen 5.580 euro uit

Fotoreportage...

Berlaar: Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Zelfstandige Ondernemers Berlaar (ZOB) werden de winnaars van de eindejaaractie uitgeloot.  Er werden drie hoofdprijzen van elk 1860 euro in aankoopbons voorzien. Traditie getrouw mocht de winnaar van vorig jaar de prijzen uitloten.
Inge Buyck uit Berlaar, Martine Corthout uit Berlaar en Kurt Van den Brandt uit Itegem waren de gelukkigen.

In zijn nieuwjaarstoespraak gaf voorzitter Willy Beullens een overzicht van het afgelopen jaar. De federale regeringsvorming, de verkiezingen en de moeilijke federale regeringsvorming zowel als de jeugd-klimaatacties kwamen aan bod. Op lokaal vlak werd teruggeblikt op de Paasactie, de Fashion show en het eindejaar gebeuren.
“Als afsluiter wil ik even in het licht zetten dat een woord dat was voorgedragen door Unizo Nationaal het gehaald heeft als woord van het Jaar!
WINKELHIEREN is het woord en is een zeer duidelijke hint naar iedereen om zijn boodschappen HIER te doen en niet ergens in een webshop waardoor er vele miljarden euro’s Belgie verlaten en er heel wat POST-NL busjes onze wegen belasten”, besluit de voorzitter terwijl een grote ‘Winkelhieren’ spandoek werd ontrold.

Na de toespraak werden de winnaars van de eindejaar actie uitgeloot. Ze werden opgebeld en kwamen alle drie hun prijs ophalen. (MSL/foto’s MSL-SDW)

 

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet