De Lierse Keersters heffen het glas op een nieuwe toekomst

Fotoreportage...

Lier: Op de nieuwjaarsreceptie van de Lierse Keersters bracht voorzitter Peter Sr. De Bruyn een toast uit op een beloftevol nieuw werkingsjaar. In 2019 kwam een nieuw bestuur de toekomst van de Lierse Keersters verzekeren.

Veel belangstelling voor de receptie. Onder de aanwezigen waren burgemeester Frank Boogaerts, schepenen Rik Pets en Rik Verwaest, Lucien Herijgers voorzitter van de gemeenteraad, voorzitters van bevriende verenigingen, erevoorzitters van de Lierse Keersters, ex-leden, jonge en minder jonge leden van de vereniging.
Tijdens zijn korte openingstoespraak verwelkomde voorzitter Peter Sr. De Bruyn de talrijke aanwezigen.
“Sedert begin 2019 hebben de Lierse Keersters een volledig nieuw bestuur. Wij hebben ons eerste proefjaar achter de rug.  Wij vonden dat het onze Lierse plicht was om deze vereniging te laten doorstarten. Kermissen, processies, stoeten en optochten kunnen volgens ons niet zonder de Lierse Keersters. Wij hebben er ons best voor gedaan en het valt al bij al goed mee.”
“Ik heb de leuke plicht om iedereen die ons dit jaar geholpen en gesteund heeft en ons de mogelijkheid hebben gegeven om de vereniging te laten doorwerken, te bedanken. Zowel de oude geroutineerde Keersters als de jonge zeer gemotiveerde Keersters, zowel als alle sympathisanten die in de Keersters zijn blijven geloven. Ik ben er zeker van dat we terug aan het groeien zijn, ik ben er zeker van dat de Lierse Keersters nog een schone toekomst tegemoet gaan.”

Wij interesse heeft in dit typisch Lierse project en samen met een enthousiaste groep de Lierse Keersters wil versterken kan contact opnemen via e-mail: deliersekeersters@gmail.com  (MSL/foto’s MSL)

 

 

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet