Gezellig en veilig winkelen in Lier tijdens het Weekend van de Klant

Lier, 18 september 2020: Op 3 en 4 oktober 2020 kan je gezellig en veilig komen winkelen in Lier. Die dag leggen de lokale handelaars je graag extra in de watten. “In Lier vieren we dit weekend met een virtuele verwelkoming van de nieuwe reus Sint-Gummarus, een leuke (instagram)-wedstrijd en een ‘coronaproof’-versie van de koopzondag. Ook op zondag kan je dus komen winkelen in Lier! De handelaars zullen op zondag 4 oktober de deuren openen van 13.30 tot 18 uur”, zegt Rik Verwaest schepen voor lokale economie.

Win centrumbonpakketten
Tijdens het Weekend van de Klant kan je ook centrumbonpakketten met totale waarde van 1050 euro winnen. Hiervoor maak je een knotsgekke foto in de Picture Pop-Up. “Voor deze pop-up bouwden we, net als vorig jaar met de hulp van Het Huis van Nut, een chalet om met een prachtig decor. Deel je foto’s nadien op instagram met #shoppeninlier #instadlier en maak kans op één van de zeven centrumbonpakketten van 150 euro geschonken door stad Lier en Unizo Lier”, legt schepen Rik Verwaest uit.
Openingsuren van de Picture Pop-Up op de Grote Markt tegen het stadhuis.
Vrijdag 18 en 25 september van 15.30 tot 18 uur, zaterdag 19 en 26 september en zaterdag 3 oktober van 14 tot 18 uur en op zondag 4 oktober van 14 tot 18 uur.
Meer info op www.shoppeninlier.be.
(MSL/foto’s archief MSL-SDW)