CD&V Lier-Koningshooikt lanceert enquête over hondenweide

Lier, 18 september 2020: CD&V Lier-Koningshooikt lanceert een enquête om alle Lierenaars en Hooiktenaren te bevragen over mogelijke locaties voor een nieuwe hondenweide. “We willen nagaan hoe we de nood aan een nieuwe hondenweide op een centrale locatie kunnen verzoenen met de bekommernissen van onze stadsgenoten die géén hond hebben”, zegt gemeenteraadslid Stéphanie Van Campenhout.

De vraag naar een hondenweide op een meer centrale locatie in de stad leeft bij heel wat hondeneigenaars. Op dit moment kunnen honden enkel terecht op de weide aan de Beatrijslaan (Kloosterheide).

Om alle ideeën te verzamelen, lanceert CD&V een online enquête. “We willen nagaan hoe we zowel aan hondeneigenaars als aan niet-eigenaars tegemoet kunnen komen in de zoektocht naar een geschikte locatie. De enquête is zo opgesteld dat zowel hondeneigenaars als niet-hondeneigenaars hun ideeën kwijt kunnen. Hopelijk komen we zo tot een oplossing waar iedereen zich in kan vinden”, aldus Van Campenhout.

De enquête is terug te vinden op https://lier.cdenv.be/hondenweide en kan ingevuld worden tot 15 oktober. (MSL/foto’s archief MSL-SDW)