Sounion Arte verhuis naar Zimmerplein

Lier, 5 september 2020: Vanaf vandaag kan je in de Art Gallerie Sounion Arte terecht op het Zimmerplein in Lier. Sonnie Melerowitz neemt en frisse en ook spannende start in haar nieuwe kunstgalerij.

“Mijn galerij in de Antwerpsestraat kan je zeker een succes noemen. De huurgelden zijn echter deze tijd soms niet haalbaar. Zeker deze coronatijden verplichten heel wat zelfstandigen een stap achteruit te zetten. Toch wil ik met mij kunst de mensen blijven raken. Ik wil dat ze de boodschap blijven voelen, wat even belangrijk is als het werk zelf. Het is mijn leven en mijn passie”, zegt Sonnie Melerowitz.
“Ondertussen ben ik al 28 jaar bezig. Ik creëer al lang beelden. Ondertussen heb ik ook heel wat tuinprojecten verwezenlijkt. Mijn laatste creaties zijn juwelen. Kralen en ringen van zilver en brons met Italiaanse steentjes. Het zijn allemaal pieces unique.”

Wat biedt Sounion Arte?
Op de eerste plaats kan je terecht in de kunst- en beeldengalerij.  Bij Sounion Arte kan je ook terecht voor beelden of schilderijen op maat, identiek zelfportret in lounge-style, kunstwerken met bedrijfslogo, interieurprojecten, awardbeelden en jubileum-geschenken, unieke kunst-cadeaucheques, juwelen en originele geschenken. (MSL-SDW/foto’s MSL)

Meer informatie: www.sounionarte.be