Uniek concert vanuit Sint-Gummarustoren

Lier, 6 augustus 2020: Op woensdag 12 augustus om 20 uur zingt soprane Danny Van Hoof met enkele van haar muziekschool-zangleerkracht-collega’s een concert hoog in de Lierse Sint-Gummarustoren.

Samen met stadsbeiaardier Koen Van Assche brengen Noëlle Schepens, Mady Bonert, Danny Van Hoof en Trien Cornelis een uniek concert. Het wordt een mix van beiaardklanken en klassieke duetten.  
Je kan, zoals gebruikelijk, dit concert beluisteren op de binnentuin van de bibliotheek die plaats biedt aan 50. Ook de koninklijke Moedige Bootvissers hebben een uniek aanbod.

Lierse bootvissers luisteren mee
“Je kan een plaatsje reserveren voor onze 'zangbubbel' in een van de bootjes van de Koninklijke Moedige Bootvissers. Zij leggen hun bootjes tegen de gevel van het Hof van Santhoven. De fontein wordt tijdens het concert stilgelegd. Dit is de ideale plaats om de beiaard, het concert te beluisteren. Een unieke belevenis”, deelt Maurits De Smedt, voorzitter van de Koninklijke Lierse Bootvissers mee.
Instappen ten laatste om 19.40u aan onze steiger Schapenkoppenstraat. Prijs 4€/persoon. Telefonisch inschrijven bij de Moedige Bootvissers 0485 845821 voor 11/08
(MSL)