Vintage Brocanterie met heel veel belangstelling

Fotoreportage...

Lier, 26 juli 2020: De twaalfde Vintage Brocanterie lokte heel wat belangstellenden en kijkers naar de Grote Markt. Ook het prachtige weer had hier iets mee te maken. De organisatoren zorgden ervoor dat alles verliep volgens de ondertussen verstrengde covid-19 maatregelen.

“Na een lange periode van ‘lockdown’, zijn we blij om weer onze occasionele brocanteries te mogen aanbieden aan onze trouwe deelnemers en liefhebbers van antiek, brocante, vintage, curiosa, en talrijke onwaarschijnlijke hebbedingen”, zegt organisator Daniel Van den Hoeck.

“Iedereen is welkom op dit uniek “Vintage”-evenement in een zomerkleedje. Het zal allemaal doorgaan in een strikt kader van de covid-19 regelgeving voor de kleinere evenementen.
‘Vintage’ is enorm populair en trendy, tussen de hedendaagse grote tendensen op vlak van levensstijl, design en decoratie. Op onze ‘Vintage Brocanterie’ vindt men antiek en brocante en vooral de echte vintage-spullen, hebbedingen, vintage-symbolen en kitchy artikelen die typerend zijn voor de jaren ’50, ’60 en ’70.”

Deelnemers pakten uit met zeldzame vinylplaten, geëmailleerde borden, curiosa van Expo ’58, boeken, documenten en nog veel andere artikelen. (MSL/foto’s MSL)

Meer info over de ‘Vintage Brocanterie Lier’: info@brocanterie.be - 0475 843 993 en www.brocanterie.be