Dorien Hens is nieuwe voorzitter van JCI Lier

Lier, 24 juli 2020: De vereniging voor jonge ondernemende mensen tussen achttien en veertig jaar, heeft naar jaarlijkse gewoonte een nieuwe voorzitter. Dorien Hens (29) is verkozen om het vijftigste werkingsjaar in goede banen te leiden. Ze neemt de taak als voorzitter over van 30-jarige Nadja Van Mechelen, Office Manager van Flanders@Work te Herentals.

Met thema 'durf' het vijftigste lustrumjaar in JCI Lier.
Dorien Hens is sinds drie jaar lid van JCI Lier. Ze heeft reeds enkele jaren ervaring bij de lokale Raad van Bestuur als secretaris en penningmeester. Na uitgebreide werkervaring als Fleet Advisor in de zaak van haar ouders bij Opel Hens te Lier heeft zij de moedige stap gezet naar zaakvoerder. Vorige maand opende zij haar nieuwe zaak Mimi Baby te Sint-Katelijne-Waver. Het thema 'durf' staat dan ook op haar lijf geschreven.

Vijftig jaar JCI
Het vijftigjarige jubileum wordt dit jaar gevierd met een groots galabal op zaterdag 8 mei 2021. Dit is de exacte oprichtingsdatum van JCI Lier vzw maar dan uiteraard vijftig jaar later. Het thema en locatie van dit groots festijn blijft nog even geheim. Zoals JCI Lier in België bekend staat, zal het alvast een groots feest worden.

"One year - One man – One job"
Bij JCI wordt er uitgegaan van het principe "one year - one man – one job". Dit jaar wordt de kersverse voorzitter dan ook geholpen door enkele ‘nieuwe’ bestuursleden. Dorien zal worden bijgestaan door vicepresident en secretaris Kelly Janssens, penningmeester Anne-Louise Peeters, lokale vormings- en gemeenschapsverantwoordelijke Tine Seuntjens, bestuurder business en internationalisme Bart De Smedt, legal counsil Pepijn Palmans en uiteraard staat ook voormalige voorzitter Nadja Van Mechelen paraat. De communicatie zal dit jaar door Britt Gevers uitgevoerd worden.

Extra uitdaging
JCI Lier heeft niet stilgestaan tijdens deze moeilijke tijden van lockdown en contactbeperkingen. Ook voor het nieuwe werkingsjaar zal nieuwe voorzitter Dorien extra moeilijkheden ondervinden tijdens het verdere verloop van de Coronacrisis. Niet alles kan digitaal worden opgelost maar met haar ondernemende instelling en durf zal zij zeker de Lierse spirit van JCI verder dragen in haar voorzittersjaar. (MSL/foto’s MSL-JCI Lier)