Zomerterras ‘La Cantina’ cultuurcafé aan CC De Mol

Lier, 15 juli 2020: De zomer in eigen land is officieel van start gegaan en dat heeft ondernemer Billie niet doen stilzitten. Hij toverde samen met zijn jong en dynamisch, multicultureel team, een nieuw kleurrijk en gezellig zomerterras tevoorschijn.
Omdat zijn tienjarig contract hier in Lier ten einde loopt, wil hij deze graag in schoonheid eindigen. Hij besliste dan ook om er deze zomer nog een spetterend einde van te maken, door een pop-up zomerterras te openen. En zo verhuisde ‘La Cantina’ van centrum Antwerpen naar hartje Lier. Hier kan je zowel binnen als buiten plaatsnemen, terwijl je je laat onderdompelen op een plek die verschillende werelden samenbrengt.
Cocktails gaan gepaard met huisgemaakte mezze en tapas gerechten, terwijl de kinderen in het wondere kinderhoekje kunnen ravotten en genieten van de verse pizza’s uit de steenoven.

Relaxen in de zon met een huisgemaakte cocktail
Het belooft een zwoele zomer te worden en daar willen we allemaal zo veel mogelijk van genieten. Samen met vrienden of familie relaxen in de zomerzon klinkt als (latin)muziek in de oren. Het zomerterras van ‘La Cantina’ is hier dan ook de ideale locatie voor. Te midden van alle cactussen en de ‘jungle’ sfeer, kan je vanuit je lekker luie stoel genieten   van alle lekkers dat de keuken voor jullie klaarmaakt. Van dagverse huisgemaakte steenoven pizza’s tot overheerlijke empanadas. We bereiden het hier met veel liefde en passie voor.

Wekelijkse thema-avonden en dagactiviteiten
We zijn niet voor niets een cultuurcafé. Op onze zomeragenda staan er bijna dagelijks leuke evenementen en thema- avonden op het programma. Zo hebben we woensdag een yoga namiddagje, donderdag een streepje latin-jazz muziek en vrijdagen brengen we jullie samen met ‘salsa charenga’ een latin-vibes avond.
Ten slotte vertonen we iedere zondag een film, terwijl u lekker aan tafel kan genieten van een uitgebreid ontbijt. (MSL/foto’s La Cantina)

La Cantina  Aarschotsesteenweg 3, 2500 Lier (aan cc de Mol)
Voor meer informatie kan je naar www.lacantinacultuurcafe.be surfen, of via facebook:
https://www.facebook.com/lacantinacultuurcafe.be & instagram pagina: lacantina_cultuurcafe