Vosschemie Benelux dingt mee voor de VOKA Prijs Ondernemen 2020

Lier, 8 juli 2020: Eind juni had Vosschemie Benelux de eer om de Prijs Ondernemen Voka Lokaal Neteland in ontvangst te nemen. Hiermee was het bedrijf dat gespecialiseerd is in epoxy en polyesters, genomineerd voor de VOKA Prijs Ondernemen 2020.
Deze prijs eert de onderneming waar ondernemerschap door het bloed stroomt en waar innovatieve ideeën dagelijks realiteit worden.

Het Lierse familiebedrijf Vosschemie Benelux heeft zijn ontstaan te danken aan een samenwerking tussen Klaus Willem Voss en Remi De Moor in 1968. Ondertussen heeft de tweede generatie De Moor het roer overgenomen en dingen ze mee naar de prestigieuze VOKA-award.
“Ongelofelijk dankbaar voor deze nominatie! We doen al jaren ons best om met innovatieve en duurzame ideeën op de proppen te komen, dus mogen strijden in deze competitie is een mooie erkenning voor ons harde werk!” Aldus Marc De Moor, Development manager en zaakvoerder van Vosschemie Benelux.

Claudia en Marc De Moor zijn beide rasechte ondernemers met tal van originele en innovatieve ideeën. Het zijn dan ook die ideeën die zorgen voor een uitgebreid duurzaam productgamma dat in tal van industrieën wordt toegepast. Hun nominatie was voor VOKA Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen dan ook een no-brainer.
“Dat we de VOKA Prijs Ondernemen Lokaal Neteland hadden gewonnen was voor ons een enorme verrassing. We zijn dan ook vereerd om mee te mogen dingen naar de Grote Prijs Ondernemen 2020 van VOKA in september. Het is altijd fijn om erkend te worden in je vakgebied en als ondernemer, maar om die erkenning te mogen ontvangen van één van Vlaanderens grootste werkgeversorganisaties is toch nét iets specialer.
Momenteel doen we een oproep aan onze relaties die de firma nauw aan het hart dragen. Ook jullie stem is belangrijk voor ons! Je kan je stem uitbrengen tot 31 augustus via https://www.voka.be/prijs-ondernemen/stemopjouwfavoriet”, aldus Claudia De Moor, Finance en HR-manager en zaakvoerder van Vosschemie Benelux.
Vandaag worden de producten van Vosschemie Benelux gebruikt in de sectoren bouw, artistiek, maritiem, transport, agro en medisch. Op vlak van koudhardende kunststoffen en composietmaterialen zijn ze dan ook koploper. (MSL/foto Voss)