Vintage Brocanterie - Zomer editie

Lier, 6 juni 2020: Op zondag 26 juli 2020 organiseert Daniel Van den Hoeck de 12de “Vintage Brocanterie - Zomer editie” op de Grote Markt.

“Na een lange periode van “lockdown”, zijn we blij om weer onze occasionele brocanteries te mogen aanbieden aan onze trouwe deelnemers en liefhebbers van antiek, brocante, vintage, curiosa, en talrijke onwaarschijnlijke hebbedingen. Het zal allemaal doorgaan in een strikt kader van de covid-regels voor de kleinere evenementen”, deelt Daniel Van den Hoeck ons mee.

“Op onze ‘Vintage Brocanterie’ vindt men antiek en brocante en vooral de echte vintage-spullen, hebbedingen, vintage-symbolen en kitchy artikelen die typerend zijn voor de jaren ’50, ’60 en ’70. Deelnemers pakken uit met zeldzame vinylplaten, geëmailleerde borden, curiosa van Expo ’58, boeken, documenten en dergelijke. Ambachtelijke, artisanale en creatieve standen zijn ook zeer welkom.”
“Het zou tof en sfeervol zijn als bezoekers in vintage-stijl komen opdagen”, voegt de organisator er nog aan toe.

Oldtimers:
Tijdens de brocanterie kan iedere eigenaar van een oldtimer op de Grote Markt zijn juweeltje komen voorstellen aan de voet van het Belfort, en dit na afspraak met de organisatie.

Iedereen is welkom op dit “Vintage”-evenement in een zomerkleedje op zondag 26 juli 2020 op de Grote Markt van 9 tot 18 uur. Meer informatie info@brocanterie.be - www.brocanterie.be 
GSM: 0475 843 993 (MSL/foto’s MSL)