Peter Nauwelaerts nieuwe directeur H.Hartschool in Koningshooikt

Koningshooikt, 29 juni 2020: Begin juni gaf Kristin Vertenten aan dat ze vanaf 1 september 2020 een nieuwe professionele uitdaging aangaat en daarvoor terugkeert naar het hoger onderwijs. Een heel verrassende beslissing, want ze ging er met haar team nog volop tegenaan tijdens de voorbije coronacrisis en had nog heel wat plannen en ideeën voor de volgende schooljaren. Kristin stelde als directeur duidelijke doelen en legde de lat daarbij steeds erg hoog voor zichzelf en de school. Omdat ze van oordeel is dat niet alle voorwaarden vervuld zijn om dit te blijven volhouden, koos ze ervoor om een nieuwe professionele uitdaging aan te gaan en de toekomst van onze school toe te vertrouwen aan een opvolger.

Die opvolger werd afgelopen weekend gevonden. Met veel vertrouwen en enthousiasme draagt de campusraad van de school Peter Nauwelaerts voor als nieuwe directeur. Peter (52, uit Heist-op-den-Berg) kan terugvallen op 16 jaar ervaring als directeur in het basisonderwijs in Bonheiden en Duffel. Voorzitter Wim Van Asch: “Peter wist het schoolbestuur vooral te overtuigen met zijn innemende stijl, klare kijk op de zaken en motivatie om in Koningshooikt verder te bouwen aan onze dorpsschool.”
“Met de aanstelling van Peter, en het knappe voorbereidende werk van Kristin en het ganse schoolteam, zijn we als campusraad ervan overtuigd dat de H.Hartschool in Koningshooikt helemaal klaar is voor volgend schooljaar”, aldus Wim Van Asch, voorzitter campusraad H. Hartschool. (MSL/fotobewerking MSL)