Stefaan Vansteenkiste nieuwe algemeen directeur Heilig Hartziekenhuis Lier

Lier 29 juni 2020: De raad van bestuur van het Heilig Hartziekenhuis in Lier heeft Stefaan Vansteenkiste benoemd tot algemeen directeur. Stefaan bekleedde deze functie al ad interim sinds het vertrek van Jonathan Dherde in januari en neemt nu het roer definitief over.
Stefaan Vansteenkiste startte in het ziekenhuis als ICT-directeur in februari 2017. Hij heeft een ruime ervaring opgebouwd in de ziekenhuissector in België en in het buitenland.
Hij kijkt er naar uit het ziekenhuis, in nauwe samenwerking met alle stakeholders, verder te leiden en te werken aan een toekomst waarbij kwalitatieve en betaalbare gezondheidszorg voor iedereen in de regio Lier verzekerd blijft.

Vacature voor Medisch directeur / hoofdarts  
Dr. Patrick Smits zal de functie van hoofdarts in het Lierse ziekenhuis niet meer opnemen. De functie Medisch directeur/hoofdarts zal door dr. Johan Debeuf, medisch diensthoofd anesthesie, ingevuld worden en dit voor een periode van 6 maanden. Ondertussen neemt dr. Gert Smets de functie medisch diensthoofd anesthesie waar. Een vacature voor Medisch directeur / hoofdarts verschijnt eerstdaags. (MSL/foto HHZL)