Moedige Bootvissers varen opnieuw uit.


 
Lier, 13 juni 2020: Na de lock down periode kan je opnieuw met de Moedige Bootvissers een toeristische rondvaart maken op de Binnennete. Om 14 uur vertrok de eerste boot met toeristen. De ganse namiddag vonden regelmatig rondvaarten plaats weliswaar met een gereduceerd aantal deelnemers.

“Vanaf zaterdag 13 juni starten wij terug om 14 uur en natuurlijk ook op de gereserveerde tijdstippen. Reservatie liefst per telefoon 0485 845821 of per mail   koninklijke.moedige.bootvissers@be of via de website www.bootjevareninlier.be
Wij hebben ons goed voorbereid.
Per boot worden max tien personen toegelaten in plaats van tweeëntwintig. Handgel is aanwezig en wordt door alle toeristen gebruikt voor het instappen. Na elke vaart worden de zitplaatsen en de leuning chemisch gereinigd.
Een mondmasker voor volwassenen (zoals op trein of bus) is verplicht.  Mondmaskers zijn bij ons voorradig. De schipper/gids draagt een face-shield of mondmasker.
Aan boord wordt een afstand van 1,5 meter bewaard tussen toerist en schipper. Een drankje aan boord kan altijd en is mooi meegenomen”, deelt Maurits De Smedt, voorzitter van de Koninklijke Moedige Bootvissers, mee. (MSL/foto’s MSL)