PoesKaffee wordt Bistro Leon

Lier: 15 juni 2020: Op donderdag 18 juni 2020 heropend Poeskaffee onder een nieuwe naam “Bistro Leon”. “Na drie maanden Corona sluiting heropenen wij onze bistro met een nieuwe naam en een nieuw concept. Bistro ‘Leon’ biedt u Lunch, Dinner en Take Away”, zeggen zaakvoerders Steven Gijselinck en Kelly Verheyden. “Leon is een verwijzing naar één van onze petekindjes”, benadrukt Kelly.

“Na dertien jaar PoesKaffee op de Grote Markt werd het tijd voor een nieuw concept. Met de Corona crisis is alles in een stroomversnelling gekomen. Tijdens onze lock down zijn wij, na lang overwegen, tot het besluit gekomen om het roer volledig om te gooien. Wij wilden ook van de link naar ‘alleen koffie met een wafel’ af. Wij hebben meer te bieden dan dat. Daarom werkten wij een volledig nieuw concept uit. Nieuwe naam, nieuwe menukaart, nieuwe openingsuren. Alleen de uitbaters zijn dezelfde gebleven”, vertelt Steven.

Take-away
“Take-away is ondertussen zo ingeburgerd dat we dit ook in ons nieuw concept hebben opgenomen. Als je echt geen zin hebt om uit uw kot te komen leveren wij, vanaf dertig euro, in Lier gratis aan huis. Je dient wel vooraf te bestellen via onze nieuwe webshop.”

Keuken – bediening – gezondheid
“Kelly duikt opnieuw in haar keuken en zal u elke week culinair verrassen met een heerlijke suggestie. ’s Middags worden dit typische lunchgerechtjes, voor het diner ongecompliceerd, gezond en lekker eten. Alles wordt steeds bereid met verse producten.”
“Steven zal u nog steeds met open en veilige armen ontvangen al dan niet met een mondkapje. Uw gezondheid is voor ons van het grootste belang, daarom houden wij rekening met alle gangbare normen”, voegt Kelly er nog aan toe.

Nieuwe openingsuren
Bistro Leon is geopend van donderdag tot en met zondag van 11.30 tot 14.00 uur en van 17.30 tot 21.00 uur. Reserveren is gewenst: 03 480 80 80 of 0496 10 50 30.

Nieuwe website met webshop
In onze nieuwe website www.bistroleon.be is ook een webshop opgenomen voor take-away bestellingen. Je kan bistro Leon ook volgen op facebook, Instagram en trip-advisor.
(MSL/foto’s MSL)