Verwenmanden voor zorgpersoneel Heilig Hartziekenhuis

Lier, 18 februari 2021: Kiwanis Symforosa overhandigde 25 verwenmanden aan het Heilig Hartziekenhuis als erkentelijkheid voor de inspanningen die de zorgverleners dagelijks voor de maatschappij leveren.

“Wij komen vandaag het personeel van het Heilig Hartziekenhuis een hart onder de riem steken.
We willen deze buitengewoon hardwerkende mensen eens extra in de watten leggen.
Gezien wij in het begin van de corona periode, vorig jaar, geen activiteiten op onze planning hadden staan, hebben wij besloten om zelf armbandjes te maken. De verkoop van deze 'Love-armbandjes' bracht ongeveer 6.000 euro op. Met deze opbrengst hebben wij dan verwenmanden samengesteld. Vandaag overhandigen wij 25 manden, voor elke afdeling één, aan het Heilig Hartziekenhuis”, zegt Ilse Dewaele, lid van Kiwanis Symforosa.

Algemeen directeur Stefaan Vansteenkiste nam de manden in ontvangst.
“Het is heel mooi om te zien dat de mensen uit de regio, in dit geval de dames van Kiwanis Symforosa, het ziekenhuis een warm hart toedragen, zeker in deze toch wel speciale tijden en op deze manier hun dankbaarheid tonen. Het is ook mooi dat de mensen allerhande initiatieven nemen om ons een hart onder de riem te steken.” (MSL/foto’s MSL)

Kiwanis Symforosa
Kiwanis Symforosa Lier, een damesclub en onderdeel van een internationale serviceclub, zet zich in ten voordele van kinderen en moeders in nood. Wij zijn een autonome serviceclub, waarin mensen met de meest uiteenlopende beroepen elkaar ontmoeten. Onder het motto "Serving the children of the world" streeft de club naar de uitvoering van effectieve humanitaire acties met zowel sociale als culturele doelen. Deze acties hebben vaak een plaatselijk karakter; zij kunnen zich echter ook uitstrekken tot regionale, nationale en zelfs internationale projecten.