Mivas gaat goedgemutst 2021 in

Lier, 9 februari 2021: Bij Mivas Lier kregen alle medewerkers een warme muts. “Toen we hoorden dat er een heel koude winterprik op komst was hebben wij onze mensen een warme muts aangeboden. De mensen doen heel veel voor ons in deze moeilijke tijden. Ze volgen fantastisch alle strenge regels die hen worden opgedragen”, zegt Stephan Vanpachtenbeke, eerste werkleider huishoudelijke en logistieke dienst bij Mivas vzw.
“Wij hebben onze werknemers toch al een beetje in de watten gelegd met wat verwennerijen voor hen extra inzet in de moeilijke coronatijden. Zo hebben onze mensen in de loop van december een cadeaupakket ontvangen met heel wat lekkers in. Twee weken geleden werd er op elke afdeling, coronaproof, taart uitgedeeld. Met verloren maandag werden 180 appelbollen en 350 worstenbroden vlotjes door onze medewerkers verorberd”, gaat Stephan verder.

Boekje met coronamaatregelen
“Buiten deze aanbiedingen zijn wij ook begonnen aan een tweede boekje, ‘Alles wat je moet weten over de corona maatregelen’, dat de coronamaatregelen duidelijk voor onze medewerkers uitlegt. Het is een aanvulling op het eerste boekje dat wij bij de eerste corona maatregelen maakten. Onze sociale dienst gaat aan de hand van dit boekje op alle afdelingen de nodige toelichting verstrekken.”

Mondmaskers met handig neusbruggetje
“In het begin van de coronacrisis zijn wij snel begonnen met onze eigen mondmaskers te maken. Nu hebben wij ook een handig neusbruggetje beschikbaar, voorlopig alleen voor intern gebruik. Deze neusbruggetjes vervaardigen wij zelf met onze 3D printer.”

“En rond Pasen mogen al onze medewerkers ook nog iets speciaals verwachten”, besluit Stephan.
Meer informatie: www.mivas.be
(MSL/foto’s MSL-SDW)