Valentijns sfeer rond het Spui
Schaepshoofden plaatsen Valentijns verlichting in en rond het Spui

Lier, 28 januari 2021: Nadat de Sociëteit van de Schaepshoofden einde november 2020 het Spui en de doorgang tussen de vesten van een feeërieke verlichting had voorzien en daarna een kerstsfeer verlichting, hebben ze nu de Valentijns versiering aangebracht.

“Nu we toch geen Valentijns feestje kunnen inrichten hebben wij toch de Valentijns sfeer rond het Spui willen voorzien. Met enkele Schaepen hebben wij de kerststerren vervangen door Valentijns hartjes. Tevens hebben wij in de doorgang gekleurde sfeerverlichting aangebracht. Langs een zijde projecteren wij hartjes op de vest. Deze zijn best zichtbaar bij valavond en wanneer het donker is. Overdag is de verlichte versiering ook duidelijk zichtbaar. Wanneer het donker is kom dit alles nog meer tot zijn recht. Kom gerust een kijkje nemen. Denk echter aan de Corona maatregelen en aan de avondklok”, vertelt Marc Stubbe, voorzitter van de Schaepshoofden.
“De Schaepshoofden zullen in de toekomst de sfeerverlichting aanpassen aan de tijd van het jaar. Zeker in deze donkere Coronatijden willen de omgeving van ons clublokaal in het licht zetten”, besluit de voorzitter.  (MSL/foto’s MSL)