Rotary Club Lier schenkt 350 kilogram fruit aan De Sociale Kruidenier


Lier, 24 december 2020: Rotary Club Lier schonk 350 kilogram fruit aan Sociale Kruidenier t’Hofke, afdeling van de vzw Mivas, in de Kartuizersvest.
“In deze coronatijden hebben een groot aantal mensen onder ons het nog moeilijker om de eindjes aan mekaar te knopen. Rotary Club Lier wil vanuit haar missie om mensen in nood te helpen, haar steentje bijdragen om aan de hardst getroffenen de mogelijkheid te bieden om deze periode beter door te komen en toch gezonde voeding te kunnen kopen aan sterk gereduceerde prijzen”, zegt Marc Verlinden van Rotary Lier.
“Daarom heeft onze club 350 kilogram fruit geschonken aan de Sociale Kruidenier t’Hofke, afdeling van de vzw Mivas, in de Kartuizersvest. De Delhaize winkel van Herenthout is onmiddellijk op de kar gesprongen met een gratis levering van 120 herbruikbare en stevige boodschappentassen.”
Deze actie is geen eenmalige ondersteuning van de Sociale Kruidenier, die ervoor zorgt dat de hulp de mensen bereikt die het hardst nodig hebben. In januari volgen nog twee leveringen van aardappelen, geschonken door het aardappelverwerkend bedrijf Pomuni” (MSL/foto Rotary Lier)