Virtuele Natuurlopen van AC-Lyra

Lier, 23 december 2020: Jaarlijks organiseert AC-Lyra de natuurlopen waar honderden lopers aan deelnemen. Dit jaar zijn er spijtig genoeg geen loopwedstrijden. Corona heeft daar anders over beslist.

AC-Lyra blijft echter niet bij de pakken zitten en organiseert de virtuele natuurlopen. Het opzet is simpel. Je schrijft je in voor een afstand van 25, 50 of 100 kilometer en loopt deze afstand individueel en corona-proof in verschillende sessies van minimum twee kilometer. Voor de wandelaars is een parcours van 25 kilometer voorzien. Het aantal gelopen kilometers geef je in op de website www.natuurlopenvanlier.be.
Inschrijven voor slechts €7 kan tot 7 januari 2021. De afstanden kunnen dan afgewerkt worden tot 17 januari 2021.

AC Lyra zorgt hiermee voor enkele nieuwigheden in Lier. Een virtueel parcours, toeristische info op de rustplaatsen, en een wandelafstand. Alle verdere informatie is te vinden op www.natuurlopenvanlier.be .

Reële natuurlopen in 2021?
Onder voorbehoud van eventuele verdere ontwikkelingen ten gevolge van de Corona richtlijnen en op voorwaarde dat er een veilige editie kan en mag georganiseerd worden staan er ook nog drie ‘live’ Natuurlopen op het programma op 23/01, 27/02 en 27/03/2021. Raadpleeg www.aclyra.com. of www.natuurlopenvanlier.be.  (MSL/foto’s archief MSL)