Dienstenchequebedrijf Primahome opent kantoor in Lier

Lier, 11 december 2020: Deze week opende dienstenchequebedrijf Primahome een nieuw kantoor in Lier. In bijzondere tijden weliswaar, maar toch is Primahome vastberaden om zich ook in deze regio te verankeren. Niet alleen om er prima huishoudhulp aan te bieden, maar ook om te zorgen voor duurzame tewerkstelling. Primahome telt nu zes vestigingen in de provincie Antwerpen. 

Sterke regionale speler
“Primahome bestaat sinds 2009 en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een sterke regionale speler, met meer dan 650 werknemers en een 4000-tal klanten in en rond de stad Antwerpen. Primahome streeft er zeker niet naar om het grootste bedrijf uit deze sector te zijn. De focus ligt op kwaliteit, op het bieden van prima huishoudhulp en op zorgen dragen voor al haar werknemers”, zegt kantoorverantwoordelijke Nadine Van Uytven.
“Een dergelijk kantoor is een verrijking voor de tewerkstelling in de omgeving”, geeft schepen voor lokale economie, Rik Verwaest nog mee.

Persoonlijke aanpak
“Cruciaal voor een prima dienstverlening is de ondersteuning van alle werknemers die actief zijn binnen het bedrijf. Niet enkel via opleiding, maar ook via persoonlijke begeleiding. Zo komt de kantoorverantwoordelijke persoonlijk mee op huisbezoek om de start van de dienstverlening bij een nieuwe klant in goede banen te leiden.
Huishoudhulp gebeurt door mensen voor mensen. Er kan dus ook eens iets mislopen. Belangrijk is echter dat daar juist mee wordt omgegaan. Daar is een sterke omkadering voor nodig, die volledig staat achter de missie en visie van het bedrijf. Ook de kantoormedewerkers van Primahome worden daarom intensief begeleid.  
De hoge klantentevredenheid en het lage verloop van personeel bewijst in elk geval dat de persoonlijke aanpak van het bedrijf werkt”, verduidelijkt Nadine Van Uytven.

Voel je prima thuis
Een proper en netjes opgeruimd huis, waardoor jij je prima thuis voelt? Bij Primahome betaal je hiervoor enkel de prijs van de dienstencheque en zijn er geen verborgen kosten. Eén uur huishoudhulp kost één dienstencheque. Eenvoudig en transparant.
Op zoek naar prima hulp bij je thuis? Of wil je zelf graag aan de slag als prima huishoudhulp?
Bel: 03/3616620 of mail naar: lier@primahome.be (MSL/foto’s MSL)