Dealers BMW Group in de bres voor zieke kinderen.

Lier, 4 december 2020: Vandaag kreeg het Heilig Hart Ziekenhuis een bezoek van BMW MINI Patrick Smets. Alle BMW-, MINI- en BMW Motorrad-dealers in België en Luxemburg deelden vandaag BMW en MINI trapauto’s en ander speelgoed uit aan kinderziekenhuizen in heel het land. Patrick Smets maakte de kinderafdeling blij met 4 trapauto’s, kleurboeken en kwartetten.

Tijdens deze tweede coronacrisis heeft iedereen het moeilijk, maar voor kinderen die vandaag naar het ziekenhuis moeten is de situatie extra zwaar. Daar komt nog bij dat bezoek vaak niet of nauwelijks mogelijk is, en dat vlak voor de komst van de Goede Sint.
“Tijdens de eerste lockdown stelden we auto’s ter beschikking van zorgpersoneel in de ziekenhuizen. We zagen toen via deze contacten hoe moeilijk het ook voor de kinderafdelingen was’, stelt CEO Eddy Haesendonck van BMW Group Belux. ‘Daarom zetten we samen met onze 72 dealers deze actie op.”
Zo kwam het dat deze week van aan de Belgische kust tot in Luxemburg de BMW- en MINI-dealers tijdens de sluiting van hun eigen showrooms 300 trapauto’s en ander speelgoed van BMW, MINI en BMW Motorrad verdeelden in 100 ziekenhuizen en instellingen met een kinderafdeling.
 
De BMW MINI concessie Patrick Smets heeft deze voormiddag de Kinderafdeling van het Heilig Hart Ziekenhuis te Lier blij gemaakt met 4 trapauto’s, kleurboeken en kwartetten.
“Het is de bedoeling dat de kinderen de nodige speelvreugde en een positief gevoel behouden tijdens hun verblijf op de afdeling. Dit komt hun herstel alleen maar ten goede”, stelt Assistent Manager Laurent Smets. (MSL/foto BMW Smets)