Recreatiezwembad De Waterperels bestaat 15 jaar

Lier, 1 juli 2021: Op donderdag 1 juli 2021 bestaat LAGO Lier De Waterperels 15 jaar.  Dit werd gevierd met een klein verjaardagsfeestje waarbij bezoekers die geboren zijn op 1 juli uitgenodigd worden voor een plonsbeurt om 18u.

Het zwemparadijs kon sinds de start in 2006 bijna 4,8 miljoen bezoekers verrassen met waterpret, sport en ontspanning. Het is de geliefkoosde uitstap voor veel families van Lier en omstreken. Maar niet alleen gezinnen vinden hun weg naar het waterparadijs. Jaarlijks leren 1.000 kinderen er zwemmen in de zwemacademie en worden 750.000 schoolkinderen er verwelkomd voor hun (wekelijkse) zwemles. Vanaf 1 juli tot en met 4 juli is er voor het 15-jarig bestaan een spetterend feestweekend met wedstrijden en leuke verrassingen voor elke bezoeker.

Na hun zwembeurt werden de genodigden verwacht op het zwemmersterras voor een hapje en drankje. Burgemeester Frank Boogaerts mocht, via loting, enige mooie prijzen overhandigen. De hoofdprijs was een familiepas met tien gratis zwembeurten, verder twee familie passen met vier gratis zwembeurten en twee cadeaubonnen van vijftig euro om te spenderen in de horeca van het zwembad. (MSL/foto’s MSL-SDW)