Lier, 1 juli 2021: Dit jaar gaat er in Lier opnieuw een zomeractie in van 15 juli tot 15 oktober 2021. Bij de deelnemers krijg je per schijf van vijf euro een stickertje voor je spaarkaart. Met een volle kaart maak je kans op die toch wel originele prijzen.

“In dit corona jaar zijn wij voor deze actie geen prijzen gaan vragen voor de deelnemende handelaars. Dit jaar sponsort de stad zelf drie prijzen voor een gezamenlijke waarde van 9.000 euro. We hebben de prijzen gekozen in eigen stad en wel bijzonder in drie sectoren die enorm getroffen zijn door de corona crisis, namelijk de evenement sector, de horeca en de cinema”, zegt schepen voor lokale economie Rik Verwaest.
“Heb je de derde prijs dan win je ‘De ronde van de tafels’. Je mag gedurende één jaar elke maand in een Lierse horecazaak gaan eten. De tweede prijs ‘De film van je leven’. Twee winnaars mogen een cinemazaal volledige vullen. Ze mogen vijfenzeventig personen uitnodigen en de film zelf kiezen.
De genodigden mogen zich te goed doen aan alle snoep in de cinema shop. De hoofdprijs is ‘Het feest der feesten’. Je mag een feest organiseren voor vijftig genodigden. De stad voorziet animatie, catering en drank”, aldus Verwaest.

Spaarkaart
Bij elke aankoop van vijf euro krijg je, bij een tachtigtal deelnemende handelaars, een stickertje. Zes stickertjes zijn goed voor een volle kaart. Je vult je gegevens in en levert ze in bij een van de inzamelpunten. Zo maak je kans op een van de prijzen. Je kan ook centrumbonnen kopen. Hier ook krijg je per schijf van vijf euro ook een stickertje. De collectebussen voor de volle spaarkaarten vind je bij Visit Lier, de bibliotheek, het Liers cultuurcentrum en aan het onthaal van het stadkantoor.  (MSL/foto’s MSL)

Meer informatie https://www.lier.be/index.php/zomeractie-shop-spaar-en-win