Speel mee in stripverhaal ‘De mammoethelden’

Lier, 24 juni 2021: Kiwanis Lier Twee Neten brengt in samenwerking met scenarist Jimmy Simons en cartoonist Dirk Vanderauwere (D’Auwe) het spannende stripverhaal ‘De mammoethelden’ uit. En jij kan daarin als figurant meespelen! De opbrengst gaat naar het goede doel.

'De Mammoethelden’ gaat over vier kinderen die de mammoets van hun ouders laten ontsnappen, waarna hun ouders én de mammoets gevangen worden genomen. Zal het de kinderen lukken om hen te bevrijden? Je leest het in deze prachtige en authentieke strip. Maar er is meer: jij en je gezin kunnen meespelen in ‘De mammoethelden’ als figurant! Tekenaar D’Auwe vereeuwigt jou of je hele gezin op één of twee pagina’s. De opbrengst van deze actie gaat integraal naar diverse sociale projecten die het welzijn van kinderen uit de regio lier verbeteren.
Wil jij de Lierse kinderen steunen én meespelen als figurant in dit stripverhaal vol herkenbare Lierse historische figuren? Surf dan nu naar https://demammoethelden.be en maak je keuze uit drie pakketten. Wees er snel bij: er zijn maar een beperkt aantal pakketten beschikbaar!

Schaalmodel mammoet van Lier
Kiwanis Lier Twee Neten liet ook een replica van de ‘mammoet van Lier’ maken op schaal 1:10. Wil jij dit unieke stuk bemachtigen? Breng dan nu je bod uit via https://demammoethelden.be/?page_id=324 De winnaar van de veiling krijgt niet alleen het mammoetbeeld, maar wordt ook vereeuwigd in ‘De mammoethelden'. (MSL/foto Kiwanis)