VTI maakt kasten en speelbox voor kinderdagverblijf “De Pallieterkes”

Lier, 18 juni 2021: In samenwerking met het kinderdagverblijf “De Pallieterkers” hebben de leerlingen houtbewerking uit het 7de jaar BSO met specialisatie bijzonder schrijnwerktechnieken enkele kasten en een speelbox gemaakt. De speelbox is ontworpen in het thema “bijen” om het voor de kindjes zo aangenaam mogelijk te maken. Tevens werd er ook, in datzelfde thema, een kleine afsluiting voorzien.

“De opmetingen en voorbereidingen vonden plaats in de maanden oktober en november 2020. Nadien zijn de leerlingen aan de slag gegaan met de uitwerking en realisatie ervan. Ondanks de moeilijke omstandigheden van het afgelopen jaar, waarbij het coronavirus ervoor zorgde dat leerlingen slechts halftijds naar school mochten komen, zijn we er toch in geslaagd het project volledig af te werken”, vertelt Wim De Beuckeleer, VTI Lier.
“De kasten en het poortje werden twee weken geleden geplaatst. Op vrijdag 18 juni 2021 wordt de speelbox geplaatst en gebeuren, ter plaatse, de laatste afwerking aan de kasten”, aldus Wim De Beuckeleer.

“We hebben een hele fijne samenwerking achter de rug met de school en kunnen zulke initiatieven alleen maar aanmoedigen”, vertelt Myriam Van Loy, De Pallieterkes. “In naam van alle collega’s en uiteraard onze kindjes een dikke dankjewel voor al het harde werk en het mooie resultaat!”.
(MSL/foto’s MSL)