Pink Ribbonettes Lier krijgen 1.150 euro

Lier, 13 juni 2021: Deze voormiddag mochten de Pink Ribbonettes twee cheques ontvangen ter waarde van 850 en 300 euro. Twee verenigingen, buurvereniging Neetenbeemd en kantkring ’t Liers Juweeltje besloten hun Corona vergoeding die ze ontvingen van de stad af te staan aan de Pink Ribbonettes.

“Dit jaar ontvingen alle erkende verenigingen van de stad Lier een compensatie premie van de stad Lier. Ook de jaarlijkse subsidie werd uitbetaald. Het bestuur van zowel Neetenbeemd als van ’t Liers Juweeltje besloten om deze tegemoetkomingen te schenken aan een goed doel. Neetenbeemd schonk 850 euro aan de Pink Ribbonettes, ’t Liers Juweeltje deelde zijn bedrag tussen twee goede doelen. De Pink Ribbonettes zijn een van deze doelen. Ze krijgen een bedrag van 300 euro”, zegt Chris Leyzen, voorzitter van beide verenigingen.

“Wij zijn enorm blij met dit mooie bedrag. Ik dank beide verenigingen om aan ons gedacht te hebben. Het was ooit onze droom om een drakenboot aan te kopen. Om praktische redenen hebben we dit plan opgegeven. Wij gaan nu nieuwe aanpasbare peddels en lichte moderne reddingsvesten aankopen”, vertelt Monique Quaeyhaegens , voorzitter van de Ribbonettes. (MSL/foto’s MSL)