Lier in beeld

Berichten op Lierinbeeld

"verboden aan te plakken" is een vrije rubriek waar iedereen zijn aankondiging in kan doen na goedkeuring door de redactie. De berichten dien je door te sturen als jpg bestand (maximale grootte van het bestand is 2Mb). De berichten kunnen eventueel een logo bevatten van de vereniging (sponsors op affiches worden weggehaald!).  De redactie neemt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van de berichten. Wij nemen aan dat de verzender van het bericht dit doet in naam van de vereniging. Lierinbeeld is niet aansprakelijk voor foutive schema's aangegeven door de organisator.

Alle aankondigingen worden verzonden naar "redactie@lierinbeeld.com" of via de facebook pagina

Achtergrond van LierInBeeld:

Lier in beeld is een project dat tot doel heeft de nieuwsfeiten uit Lier te brengen "heet van de naald". De vrijheid laat onze media crew ook toe om berichten van buiten Lier te brengen.

"Lier in beeld" is een concept dat streeft naar actualiteit, cultuur, politiek, sport, ontspanning.  Veel foto’s met een begeleidende tekst, informatief, ludiek, kritisch. In Lier zal je ons zoals altijd op veel evenementen tegen het lijf lopen. Wij brengen al het interessante nieuws uit Lier onder in een totaal nieuwe website “Lier in Beeld”

"Lier in beeld" tracht mee te helpen om de activiteiten van jouw vereniging ook mee in de kijker te zetten. Dit op een verantwoorde, moderne en milieuvriendelijke manier (wij gebruiken geen papier, ink,...!!!).

Indien je nieuws hebt, indien je als vereniging een activiteit wenst aan te kondigen kan je ons steeds contacteren via mail redactie@lierinbeeld.com .
Tips, zelf gemaakt nieuws (je eigen foto's) kan je mailen naar 2500@lierinbeeld.be onze "social media duizendpoot" bekijkt je berichtje en neemt actie.

De vaste redactie bestaat uit:

Kris Schoeters (Fotografie/Journalistiek, camera, webmaster, eindredactie) Lid Vlaamse Journalisten Vereniging (KSL)
Marcel Schoeters (Fotografie/Journalistiek,camera, redactie) Lid Vlaamse Journalisten Vereniging (MSL)
Tanja Joris (Fotografie/Journalistiek, social media: facebook, twitter, social media redactie) Lid Vlaamse Journalisten Vereniging (TJO)
Sonia De Winter (Fotografie/Journalistiek) (SDW)
Richard Horemans (Film/videoreportages) (Richard)
Undercover fotografe 1 (Fotografie,video,...) Blond, krullen (LSL)

Legaal:

Foto's op Lierinbeeld zijn gemaakt door de redactie leden tenzij anders vermeld. Doch streven wij ernaar "eigen" foto's op de site te plaatsen.
De foto's op Lierinbeeld zijn eigendom van de fotograaf geen enkel beeld mag zonder toestemming op geen enkele manier gebruikt worden. Wil je een beeld gebruiken dan vraag je dit via redactie@lierinbeeld.com De minimale vermeldingen voor publicatie zijn: ©lierinbeeld.com onder de foto en vermelding van Lierinbeeld in de colofon.

Beslissing wat we publiceren:

We geven iedereen de mogelijkheid om via deze website hun boodschap openbaar te maken, doch de (eind)redactie heeft altijd het eindbeslissingsrecht wat op de site gepubliceerd wordt en wanneer. Tevens heeft de eindredactie of "social media redactie" geen enkele verantwoording af te leggen waar een artikel komt te staan op de site.
Persteksten die we publiceren zijn ongewijzigd en de verantwoordelijkheid van de inzender/vereniging die ze ons bezorgd heeft.